субота, 27 грудня 2014 13:53

"Путін дотримується правильного курсу" - український боєць вирішив прийняти російське громадянство

"Путін дотримується правильного курсу" - український боєць вирішив прийняти російське громадянство
Фото: mors.sibnet.ru

Український боєць змішаних єдиноборств (UFC) Олексій Олійник вирішив прийняти російське громадянство і вважає, що президент РФ Володимир Путін веде правильну політику.

Про це він сказав в інтерв'ю виданню "Московский комсомолец".

"Я вважаю, що Путін дотримується правильного курсу: народи повинні бути братськими, не повинно бути ворожнечі та іншого. Чому ми два роки тому жили чудово? Найбільші проблеми були з газом: давайте дешевше, давайте переплатимо... А зараз, чомусь раптово я повинен ненавидіти того, хто живе в 30 кілометрах від мене. Може, я з цією людиною у футбол грав чи в кіно ходив? Чому я повинен його ненавидіти і вважати, що він негідник?", - обурюється Олійник.

При цьому не згоден з думкою, що північний сусід - агресор.

"Я, як харків'янин, повинен розуміти, що всі люди з Бєлгорода - загарбники і вороги. А вони переживають за нас: пишуть, телефонують, запитують, чим допомогти. Половина Харкова зараз у Бєлгороді живе, в знайомих, родичів і друзів. Їх там поять, годують і навіть намагаються допомогти знайти роботу. На даний момент є громадянином України, у мене український паспорт. Але я хочу змінити громадянство на російське. У мене дружина росіянка, у мене народилися діти росіяни. А по-друге, мене до зміни громадянства підштовхнули події, які відбуваються на Україні. Я не хочу перебувати в цьому громадянстві, мені незатишно, не хочу мати паспорт громадянина цієї країни", - заявив Олійник.

Нагадаємо, раніше український боєць вийшов на зважування у футболці з Путіним.

Зараз ви читаєте новину «"Путін дотримується правильного курсу" - український боєць вирішив прийняти російське громадянство». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

103

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі