четвер, 18 жовтня 2007 16:56

Путін: Я проти обрізання повноважень президента

Президент Росії Володимир Путін заявив, що вважає корисною наявність у парламенті опозиційних сил, висловив задоволення роботою прем"єр-міністра Віктора Зубкова та нового уряду, а також висловився за збереження нинішнього розмежування повноважень президента й уряду.

Про все це президент РФ повідомив журналістів після прямої лінії сьогодні, 18 жовтня.  

"Уряд - основний орган виконавчої влади, ніхто не збирається відбирати в уряду якісь функції або навпаки навантажувати ними", - сказав він журналістам.

Він нагадав, що "в нас не два центри влади, а один - голова держави разом із парламентом".  

На думку Путіна, додаткові функції уряду створили б двовладдя. "Я проти того, щоб обрізати повноваження президента", - заявив він.

Президент Росії Володимир Путін вважає украй корисною наявність у парламенті опозиційних сил лівого та ліберального спрямування.  

"Кількість партій, які будуть представлені до парламенту, залежить тільки від вибору, який зроблять виборці. На мій погляд, наявність опозиційних сил лівого та ліберального спрямування украй корисна", - сказав Путін, передає РІА Новости.
Зараз ви читаєте новину «Путін: Я проти обрізання повноважень президента». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі