неділя, 24 жовтня 2021 06:31

Пункти вакцинації відкриють на вокзалах усіх обласних центрів

Пункти вакцинації відкриють на вокзалах усіх обласних центрів
Вже вакциновано 30% провідників потягів, і найближчим часом ця цифра буде збільшена удвічі. Фото: Reuters

Пункти щеплення проти коронавірусу встановлять на залізничних вокзалах у всіх обласних центрах України. Про це розповів міністр інфраструктури Олександр Кубраков, повідомляє пресслужба Укрзалізниці.

"Спільно з МОЗ ми розгортаємо пункти вакцинації в головних транспортних хабах країни: вокзалах, аеропортах, автовокзалах, найбільших поштових відділеннях. Пункти вакцинації вже діють на 10 вокзалах. З понеділка відкриється центр вакцинації в аеропорту "Бориспіль, - зазначив міністр.

Уточнив, що за дві доби дії нових правил пасажирських перевезень перед посадкою в потяги виявили майже 300 інфікованих осіб.

За словами в. о. члена правління АТ "Укрзалізниця" Олександра Перцовського, пункти вакцинації, які УЗ почала відкривати на вокзалах із 21 жовтня, популярні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні почали діяти карантинні правила для пасажирів

"Щодня вокзали приймають тисячі пасажирів, які відтепер можуть отримати щеплення, не витрачаючи час на поїздку до медзакладу. Станом на сьогоднішній ранок (23 жовтня - ред.) у наших пунктах зробили понад 2 тис. щеплень. Це зручно для містян, адже зазвичай вокзали розташовані в місцях з хорошою транспортною розв'язкою", - розповів Перцовський.

Він зауважив, що вже вакцинували 30% провідників потягів. Найближчим часом ця цифра зросте вдвічі.

"З 25 жовтня пункти вакцинації почнуть працювати на залізничних вокзалах у Херсоні, Ковелі, Кривому Розі, Нікополі, Подільську, Миколаєві, Чернівцях, Коростені й Роздільному", - додали в Укрзалізниці.

Наступного року українці проходитимуть повторний курс вакцинації від Covid-19.

Зараз ви читаєте новину «Пункти вакцинації відкриють на вокзалах усіх обласних центрів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі