пʼятниця, 22 січня 2010 15:47

Прокуратура шукає винних у падінні киянки в люк з окропом

Прокуратура шукає винних у падінні киянки в люк з окропом

Прокуратура вивчає нещасний випадок, що стався з літньою жінкою, яка отримала опіки в результаті падіння у відкритий каналізаційний люк з окропом на одній з вулиць у Деснянському районі Києва.

Учора, 21 січня, під час засідання оперативного штабу з надзвичайних ситуацій при міськадміністрації, перший заступник голови КМДА Анатолій Голубченко зажадав прокоментувати даний випадок представника Деснянської райдержадміністрації.

Співробітник Деснянської РДА повідомив, що інцидент стався 13 січня близько 17:00. За його словами, "зараз вважається", що працівники підрядної організації Універсал Атлант виконували ремонтні роботи біля школи N 48 і не зачинили один з люків камери опалення. Туди впав собака, за яким жінка спустилася в каналізацію сходами, де було 25-30 сантиметрів води, температура якої сягала 90 градусів. Жінка, за його словами, сама піднялася з камери, дійшла додому і викликала швидку допомогу.

"Зараз прокуратура вже усіх допитує, з"ясовує, хто винен", - сказав співробітник райадміністрації Деснянського району.

Після цього заступник мера Голубченко, звертаючись до керівника Деснянського районного управління з благоустрою, зазначив, що вважає його роботу незадовільною і доручив підготувати документи на оголошення догани.

"Ви повинні видавати ордери, повинні перевіряти. І якщо сьогодні, коли всі знають про цю подію, ви будете ще тільки розбиратися, це свідчить про те, що ніхто нічого не робить", - наголосив Голубченко.

Каналізація, де стався інцидент, вже замкнена люком.

Як повідомлялося вчора ввечері, 21 січня, у Києві у відкритий каналізаційний люк, температура води в якому сягала 90 градусів, впала жінка.

Під час прогулянки з собакою у темряві жінка не помітила відкритий люк. Собака упав в нього і потягнув за собою господиню, але в останню мить жінці вдалося зачепитися і не потонути.

У результаті інциденту жінка отримала опіки ніг, зараз вона перебуває в лікарні. Собака загинув на місці. За словами очевидців, тварина практично зварилася живцем.

За матеріалом УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Прокуратура шукає винних у падінні киянки в люк з окропом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі