пʼятниця, 24 квітня 2009 08:50

Прокуратура розбереться з Київводоканалом, якщо той відключатиме воду

Прокуратура розбереться з Київводоканалом, якщо той відключатиме воду

У випадку обмеження подачі води у столиці, Прокуратура Києва відповідним чином відреагує на дії "Київводоканалу".

Про це у четвер заявив прокурор Києва Євгеній Блажівський.

"Прокуратура належним чином відреагує на дії "Київводоканалу" у випадку прийняття з його боку неправомірних рішень, які обмежують водопостачання жителів столиці", - сказав Блажівський.

Як відомо, 22 квітня ВАТ "Київводоканал" заявив, що з 1 травня через критичне недофінансування подача питної води в Києві буде здійснюватися погодинно.

Як повідомлялося, вчора колектив ВАТ "АК "Київводоканал" пікетував будівлю Київської міської ради під гаслами негайного підвищення тарифів на послуги водопостачання та водовідведення.

Депутати Київради скасували вчора мораторій на підвищення цін і тарифів на житлово-комунальні послуги у Києві та надали повноваження щодо здійснення тарифної політики в місті Київській міській державній адміністрації.

У Секретаріаті Президента підтримують рішення Київради від 23 квітня про скасування мораторію на підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги.

За матеріалами Українська правда, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Прокуратура розбереться з Київводоканалом, якщо той відключатиме воду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі