середа, 06 червня 2007 19:22

Президент РФ Володимир Путін прибув на саміт G8 останній

Володимир Путін прибув в середу ввечері до Німеччини. Володимир Путін на вертольоті відправився в Хайлігендамм, де сьогодні пройде його зустріч з "господарем" саміту G8 канцлером ФРН Ангелою Меркель.

Російський президент прибув в саміт буквально за кілька годин до першого офіційного заходу.

Перешкодити ходу саміту можуть антиглобалісти, у великій кількості присутні на підступах німецького містечка.

Сьогодні лідери США, Німеччини, Франції, Канади, Італії, Японії, Великобританії і Росії зустрінуться пізно увечері за неформальною вечерею, а офіційне відкриття саміту відбудеться в четвер близько полудня.

У кулуарах саміту відбудеться серія двосторонніх зустрічей президента, перша з яких, - з Меркель - запланована на сьогодні.

В дні саміту у російського лідера заплановані ряд двосторонніх зустрічей, зокрема, з президентом США Джорджем Бушем, прем"єр-міністром Великобританії Тоні Блером, прем"єр-міністром Японії Сіндзо Абе, президентом Франції Ніколя Саркозі, прем"єр-міністром Канади Стівеном Харпером, а також запрошеним в Хайлігендамм головою КНР Ху Цзіньтао, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Президент РФ Володимир Путін прибув на саміт G8 останній». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі