субота, 08 серпня 2020 15:10

Уряд доручив посилити контроль за хворими на коронавірус

Уряд доручив посилити контроль за хворими на коронавірус
Кабмін обговорив ситуацію з коронавірусом. Фото: Reuters

Уряд наказав створити ефективну систему відслідковування контактів людей з Covid-19.

"На виконання доручення президента міністр охорони здоров'я Максим Степанов детально прозвітує про готовність лікарень другої хвилі, які будуть приймати хворих на коронавірус. Така статистика має бути представлена по кожній області та враховувати кількість ліжкомісць, забезпеченість засобами індивідуального захисту, ліками, киснем та медичним персоналом", - заявив прем'єрміністр Денис Шмигаль у Facebook за підсумками позачергового засідання Кабміну в суботу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коронавірус в Україні: уряд працюватиме у надзвичайному режимі

МОЗ, МВС, Мінцифри та інші відповідальні органи повинні зайнятися епідеміологічними розслідуваннями та жорстким контролем за самоізоляцією.

Також уряд затвердив проєкт указу президента про надання гуманітарної допомоги Лівану у зв'язку з вибухом в порту Бейрута.

У суботу, 8 серпня уряд збереться на позачергове засідання через зростання в країні кількості хворих на Covid-19. На засідання також планують обговорити епідемічну ситуацію в тимчасово окупованому Криму. Там можуть занижувати реальні показники захворюваності, повідомила пресслужба Кабміну.

Зараз ви читаєте новину «Уряд доручив посилити контроль за хворими на коронавірус». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі