субота, 08 серпня 2020 10:22

Кабмін збирається на позачергове засідання: подробиці

Кабмін збирається на позачергове засідання: подробиці
Президент Володимир Зеленський доручив прем'єру Денису Шмигалю невідкладно оцінити, чи готові лікарні надавати допомогу хворим на Covid-19. Фото: kmu.gov.ua

У суботу, 8 серпня уряд збереться на позачергове засідання через зростання в країні кількості хворих на Covid-19.

На засідання також планують обговорити епідемічну ситуацію в тимчасово окупованому Криму. Там можуть занижувати реальні показники захворюваності, повідомила пресслужба Кабміну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коронавірус в Україні: уряд працюватиме у надзвичайному режимі

Крім того, президент Володимир Зеленський доручив прем'єру Денису Шмигалю невідкладно оцінити, чи готові лікарні надавати допомогу хворим на Covid-19 через стрімке зростання кількості випадків захворювання. Лікарні потрібно забезпечити необхідними медикаментами та обладнанням, розпорядився президент.

Додаткові засоби індивідуального захисту нададуть медичним працівникам. Також посилять контроль за дотриманням карантину.

За минулу добу з'явилося 1489 нових хворих. Найбільше у столиці - 200 людей. В Одеській області нарахували 165 випадків захворювання за добу, Львівській - 154, Харківській - 134, Івано-Франківській - 126. За час пандемії в Україні захворіли 79 750 людей. З них одужали 43 655 пацієнтів, померли - 1879.

Зараз ви читаєте новину «Кабмін збирається на позачергове засідання: подробиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі