середа, 12 вересня 2018 04:05

Посольство України у Франції закликало посилити тиск на Росію заради Сущенка

Посольство України у Франції закликало посилити тиск на Росію заради Сущенка
12 вересня Верховний суд РФ прийме рішення по апеляції у справі Романа Сущенка.

Посольство України у Франції закликало міжнародне співтовариство посилити тиск на Росію, щоб негайно звільнити всіх українських політв'язнів, зокрема журналіста Романа Сущенка.

"12 вересня Верховний суд РФ прийме рішення по апеляції у справі Романа Сущенка. Необхідно продовжувати консолідацію міжнародних зусиль шляхом посилення тиску на Росію заради негайного звільнення всіх українських політичних в'язнів", - повідомляє посольство Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вирок Сущенку оскаржили у Верховному суді Росії

Нагадаємо, ФСБ Росії затримала журналіста "Укрінформу" Романа Сущенко в кінці вересня 2016 року. Його звинуватили у шпигунстві. Адвокат заявляв, що Сущенко загрожують 20-річним тюремним терміном у разі невизнання ним вини.

Мосміськсуд 4 червня засудив Сущенко до 12 років колонії суворого режиму. Процес у справі стосовно журналіста проходив в закритому режимі, тому судом були оголошені тільки вступна і резолютивна частини вироку.

Зараз ви читаєте новину «Посольство України у Франції закликало посилити тиск на Росію заради Сущенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі