неділя, 24 серпня 2008 16:05

Порядок у столиці в День незалежності охороняє більше 4 тис міліціонерів

За військовим парадом з нагоди 17-ї річниці Незалежності України сьогодні в столиці спостерігали близько 40 тис киян і гостей міста. Під час параду жодних інцидентів або правопорушень зафіксовано не було, повідомляє Департамент зв"язків із громадськістю МВС України.

Охорону громадського порядку в державі під час урочистих заходів із нагоди Дня незалежності України забезпечують понад 13,8 тисяч працівників міліції і 2,3 тисяч військовослужбовців внутрішніх військ.

Безпосередньо у столиці, де відбулися головні святкування, до охорони громадського порядку залучено понад 2,6 тисяч працівників міліції і 1,4 тисяч військовослужбовців внутрішніх військ МВС.

За станом на 13.00 24 серпня цього року порушень громадського порядку і надзвичайних подій, пов"язаних зі святкуванням Дня незалежності України, не допущено.

Для координації заходів щодо охорони громадського порядку в державі в святкові дні в МВС України розгорнена робота Оперативного штабу, а особовий склад органів внутрішніх справ в ці дні переведений на посилений варіант несення служби.

У військовому параді на Хрещатику взяли участь понад 3,5 тисяч військовослужбовців Озброєних Сил і інших військових формувань України, 144 одиниці озброєння і військової техніки у складі механізованої колони, 8 гелікоптерів і 22 літаки, повідомляє Newsru.ua

Зараз ви читаєте новину «Порядок у столиці в День незалежності охороняє більше 4 тис міліціонерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі