пʼятниця, 08 квітня 2011 09:33

Портрет Берлусконі з повією продадуть з аукціону

Автор: Фото: Reuters
 

Портрет, на якому зображені прем'єр-міністр Італії Сільвіо Берлусконі і одна з його ймовірних коханок, юна марокканська танцівниця Каріма ель-Маруг на прізвисько Рубі, виставлений на аукціон.

Автором картини, виконаної з фрагментів різнокольорових пластикових пакетів і клейкої стрічки, став художник Доді Ріфенберг. За його словами, йому хотілося б, щоб люди перш за все побачили на картині красиву пару - літнього політика і його молоду подругу.

Портрет, названий "Сільвіо і Рубі", був представлений публіці в середу, 6 квітня, в Мілані. Як очікується, картина буде продана 6 травня. До цього дня бажаючі придбати портрет можуть робити свої ставки.

6 квітня в Італії розпочався судовий процес у справі про зв'язок Сільвіо Берлусконі з неповнолітньою танцівницею Рубі. За версією слідства, політик неодноразово влаштовував на своїй віллі вечірки за участю повій, однією з яких і була Каріма ель-Маруг, яка на той момент ще не досягла 18-річного віку.

На засідання суду ані Берлусконі, ані Рубі не з'явилися. У зв'язку з відсутністю головного підозрюваного продовження слухань було перенесено на 31 травня.

Зараз ви читаєте новину «Портрет Берлусконі з повією продадуть з аукціону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі