понеділок, 26 липня 2010 17:41

Попов забрав собі посаду Черновецького

Київська міська державна адміністрація призначила головою комітету з економічних реформ першого заступника голови адміністрації, в.о. голови Олександра Попова замість мера Києва Леоніда Черновецького.

Про це йдеться у відповідному розпорядженні Київміськадміністрації N 529 від 19 липня.

Даним розпорядженням було внесено зміни до розпорядження адміністрації N 194 від 30 березня.

Також змінено склад членів комітету.

Так, згідно з розпорядженням, до складу комітету увійшли заступники голови Київміськадміністрації Руслан Крамаренко, Анатолій Голубченко, Олександр Мазурчак, Леонід Новохатько, Олександр Пузанов.

Також членами комітету стали десятеро представників держінститутів і держструктур, а також депутат Київської міської ради Олена Антонова, начальник головного фінансового управління міськадміністрації Віктор Падалка, голова комісії Київради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку Роман Ярошенко.

Даний комітет було створено з метою моніторингу розвитку економічних реформ і підготовки, за результатами моніторингу, відповідних пропозицій органам виконавчої влади, спрямованих на вирішення найбільш важливих питань, пов'язаних із забезпеченням стійкого економічного розвитку.

Також, згідно з пунктами розпорядження N 194 від 30 березня, головою комітету визначається мер Києва, а персональний склад комітету затверджується Київміськадміністрацією за поданням виконавчого секретаря комітету, який, у разі необхідності, вносить пропозиції щодо змін у складі комітету його голові.

Нагадаємо, що 15 червня міністра з питань житлово-комунального господарства України Олександра Попова призначили першим заступником голови Київської міськдержадміністрації замість Анатолія Голубченка. Віце-прем'єр-міністр Андрій Клюєв повідомив, що кандидатуру Попова на дану посаду погоджено з Президентом України Віктором Януковичем і Кабінетом міністрів.

Тоді ж Київський міський голова Леонід Черновецький заявив, що з призначенням Олександра Попова на посаду першого заступника голови столичної міськдержадміністрації питання про розділення повноважень мера й голови КМДА підніматися не буде.

У київській мерії на цьому тижні можливі чергові звільнення. Своїх крісел можуть позбутися начальники підприємств Київпастранс і Київського метрополітену.

Корреспондент.net

Зараз ви читаєте новину «Попов забрав собі посаду Черновецького». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі