вівторок, 19 лютого 2008 10:42

Польська "швидка" возила в Україну контрабандні словацькі цигарки

Двоє поляків цими вихідними намагалися незаконно перевезти через українсько-словацький кордон в автомобілі "швидкої допомоги" 1 225 блоків цигарок на майже 40 тис. грн, прихованих у спеціально виготовленому тайнику, - повідомила 18 лютого прес-секретар Ужгородської митниці Вікторія Сенгетовська.

56-річний чоловік разом зі своїм співвітчизником повертався до Польщі, де працює в одній із лікарень водієм "швидкої допомоги". Однак митників насторожив той факт, що автомобіль вже вдруге за тиждень прямує через Словаччину. Водій пояснив, що відвозив до Ужгорода хворого і повертається додому.

Проте при поглибленому огляді "швидкої" з"ясувалося, що в результаті вварення в задню частину мікроавтобуса додаткових дверей, між зовнішніми та внутрішніми дверми утворився чималий простір, в якому спритні контрабандисти приховали майже 25 ящиків тютюнових виробів. Аби дістатися до цигарок митникам довелось демонтувати замок зовнішніх дверей. Крім цього, скло внутрішніх дверей, зі сторони сховища, було спеціально затемнено для уникнення підозри прилаштованого тайника, повідомляє ЗІК.

Зараз ви читаєте новину «Польська "швидка" возила в Україну контрабандні словацькі цигарки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі