пʼятниця, 08 лютого 2019 00:39

Поліція знає, хто стежив за Зеленським

Поліція знає, хто стежив за Зеленським
Кандидат у президенти України Володимир Зеленський заявив про стеження. Фото: УНІАН

Кандидат у президенти України Володимир Зеленський написав заяву в поліцію про те, що за ним і його співробітниками ведеться стеження. Це відбувалося в Одесі на фестивалі "Ліги сміху" з 30 січня по 4 лютого 2019 року, а також в Києві та Житомирі.

Поліція почала розслідування справи за статтею "Порушення недоторканності приватного життя", повідомляється на сторінці МВС у Facebook.

Стеження вели невідомі особи на 12 автомобілях.

Поліція встановила, що за Зеленським стежили співробітники Служби безпеки України. Про це в ефірі ток-шоу "Право на владу" на телеканалі "1+1" заявила ведуча Наталія Мосейчук, посилаючись на міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова.

У СБУ причетність до стеження за кандидатом Зеленським та іншими заперечують.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський назвав українців клоунами

Нагадаємо, команда керівника студії "Квартал-95" зафіксувала на фото і відео кілька автомобілів із тонованими вікнами, які постійно стежать за пересуванням кандидата в президенти Володимира Зеленського. Це почалося в Одесі, а тривало в інших містах.

Зараз ви читаєте новину «Поліція знає, хто стежив за Зеленським». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі