вівторок, 02 липня 2019 04:25

Поліцейські, причетні до вбивства дитини, залишаться під вартою

Поліцейські, причетні до вбивства дитини, залишаться під вартою
Поліцейські вбили дитину, стріляючи в бляшанки. Фото: РБК

Поліцейського Івана Приходько, який підозрюється в убивстві дитини у Переяслав-Хмельницькому, залишили під вартою. Таке рішення виніс Київський апеляційний суд.

4 червня 2019 року Приходько був заарештований на два місяці. Це рішення було оскаржено захистом. Апеляційний суд 1 липня вирішив, що вердикт суду першої інстанції має залишитися без змін, а скарга – без задоволення.

Раніше аналогічне рішення було винесене у справі про оскарження арешту іншого підозрюваного в цій справі поліцейського – Володимира Петровця.

Двоє підозрюваних поліцейських провини у вбивстві дитини не визнають, зі слідством не співпрацюють.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Убивство Кирила Тлявова: поліція причетна до знищення доказів - адвокат

Нагадаємо, 31 травня у Переяславі-Хмельницькому на Київщині двоє п'яних поліцейських вирішили розважитися й постріляти в бляшанки. За збігом обставин під кулю потрапив 5-річний Кирило Тлявов. Хлопця доправили до лікарні в Києві. Незабаром він помер.

1 червня слідчі Державного бюро розслідувань відкрили кримінальне провадження. 2 червня поліцейським оголосили підозри.

Звістка про "розваги" правоохоронців та смерть дитини збурила суспільство. Увечері 3 червня під будівлею МВС люди організували акцію. Після цього стало відомо про відсторонення керівництва районної та обласної поліції.

Зараз ви читаєте новину «Поліцейські, причетні до вбивства дитини, залишаться під вартою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі