четвер, 17 травня 2007 11:47

Полчища щурів атакують будинок у центрі Києва

Жителі будинку на Дмитріївській, 96/98, просять врятувати їх від щурячих полчищ. Найбільне потерпають власники автомобілів.

– Мій батько кожного ранку відкриває капот нашого "форда" і виявляє всередині по три-чотири "гостя", – розповіла киянка Оксана Субота. – Всю обшивку згризли, електричну проводку, шланг. Така ж ситуація у інших водіїв. Це триває вже як мінімум 8–9 місяців!

Щуряча проблема існує ще принаймні у десяти будинках району.

– Ці будинки раніше були на балансі іншого ЖЕКу. Місяць тому їх передали нам. У себе ми проводили дератизацію кожного місяця, і проблем не виникало. Зараз ми займаємося укладанням договору з "Профдезінфекцією" на обслуговування цих будинків. З понеділка почнемо вирішувати проблему, – повідомила заступник директора КП "Покровська" Тетяна Дибленко.

Головний санітарний лікар Шевченківського району Михайло Мельниченко запевнив, що взяв щурів на замітку і незабаром дасть вказівку їх знищити, передає "Газета по-киевски".

Зараз ви читаєте новину «Полчища щурів атакують будинок у центрі Києва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі