середа, 30 вересня 2009 16:57

Поланські непогано живеться і в тюремних умовах

Поланські непогано живеться і в тюремних умовах
Опубліковано список речей, які є в камері Романа Поланські - стіл, ліжко, шафа, телевізор, туалет, умивальник. Крім того, затриманому режисеру видано одяг, повідомляє швейцарська газета "Le Matin".

Роман Поланські займає в тюрмі в районі Цюріха звичайну камеру, пише видання, і він щодня отримує 5 швейцарських франків кишенькових грошей - 38 гривень.

За даними газети, йому дають на сніданок каву, хліб, масло і джем. Обід буде накриватися у їдальні. На вечерю арештанти тюрми отримують хліб і сир.

Поланські має право одну годину протягом дня прогулюватися у дворі, і він може час від часу користуватися телефоном. Його дружину акторку Еммануель Зайгнер пускають до чоловіка раз у тиждень, на годину.

Як засвідчив консул Польщі у Швейцарії, польські дипломати могли зустрітися із Поланські за межами його камери. Режисер передав, що йому нічого не бракує і з ним поводяться добре.

Gazeta.ua за матеріалом: Dziennik

Зараз ви читаєте новину «Поланські непогано живеться і в тюремних умовах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі