середа, 23 травня 2007 08:38

Пограбовано банк у Чикаго. Вбиті двоє співробітників

Троє озброєних нальотчиків в масках у вівторок зробили пограбування банку в Чикаго. В результаті нападу від пострілу в спину загинув 23-річний касир, 48-річний охоронець і 73-річна клієнтка банку отримали поранення.

Двоє грабіжників увірвалися в банк, відняли зброю у одного з охоронців і перестрибнули через стійку, тоді як третій злочинець стояв на варті. Другий охоронець відкрив вогонь і був поранений у відповідь пострілом. Бандити вилучили невелику кількість готівки і сховалися на автомобілі, провівши в будівлі банку всього 4-5 хвилин.

У вівторок увечері була знайдена машина, схожа на ту, яка відображена на відеозаписі камер спостереження. За словами представника ФБР, в машині знайдені докази, що пов"язують її з пограбуванням. ФБР оголосило нагороду в 50 тисяч доларів за інформацію, яка допоможе знайти злочинців.

Керівництво банку Illinois Service Federal Savings and Loan адаптувало його інтер"єр для переважно чорношкірих клієнтів, тому було ухвалено рішення не розділяти клієнтів і касирів куленепробивною перегородкою, щоб створити в приміщенні затишнішу атмосферу. Ця конструктивна особливість і зробила можливим пограбування, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Пограбовано банк у Чикаго. Вбиті двоє співробітників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі