середа, 01 серпня 2007 16:21

Почалося звільнення заручників з Південної Кореї

У Афганістані почалася операція зі звільнення заручників з Південної Кореї, захоплених талібами в середині червня. Про початок операції повідомив арабський телеканал Al-Jazeera, який посилається на представників афганської влади. Всі заручники, що знаходяться в руках талібів, живі.

Офіційно цю інформацію підтвердили в провінції Ганзі. "Операція почалася", - сказав Хоуя Седдікі, глава району Карабаг, де були викрадені 23 південнокорейських місіонера, з двома з яких таліби розправилися. Подробиці військової операції чиновник розкривати не став.

Раніше в середу вертольоти афганських ВВС розкидали на території провінції Газні листівки із закликом до жителів декількох районів покинути удома у зв"язку з операцією, що планувалася. З ранку армія країни була приведена в повну бойову готовність. Війська знаходяться на своїх позиціях в Газні вже декілька днів, чекаючи наказу про початок настання. Весь цей час єдиним стримуючим чинником були погрози талібів почати розстрілювати заручників, якщо армія перейде в настання, повідомляє Reuters.

Зараз ви читаєте новину «Почалося звільнення заручників з Південної Кореї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі