пʼятниця, 23 березня 2018 18:47

План Маршалла Україні не потрібен - Катамадзе

План Маршалла Україні не потрібен - Катамадзе
"На руках у населення зараз перебуває від $60 млрд до $100 млрд. Їх можна залучити в економіку", - Григол Катамадзе

План Маршалла, про який зараз багато говорять, Україні не потрібен.

"Україна не перебуває в такому стані, як Німеччина після війни. Я переконаний, що план Маршалла - всередині країни", каже в інтерв'ю Gazeta.ua президент Асоціації платників податків України Грігол Катамадзе.

"Коли говорять, що неможливо, аби українська земля була товаром, одразу згадую дитинство. Відкривав підручник з історії. Там були намальовані товсті капіталісти. Говорили – вони прийдуть, народне добро заберуть. Ситуація зараз — один в один. Хіба земля в Україні сьогодні не продається? Продається, але держава нічого не отримує з цього. Знаходяться інші схеми. Коли говорять про таку велику любов до української землі, чому не б'ють по руках тих, хто зрізає плодородні землі і вивозить? Земля має бути товаром. І це дасть можливість прийти великим світовим гравцям із великими інвестиціями. Звичайно, треба правильно умови для них розписати", - каже він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катамадзе пояснив, чому не зменшують податки

План Маршала - програма економічної допомоги Європі після Другої світової війни від США. Розпочаті наприкінці 1940-х—початку 1950-х рр. інвестиції суттєво підвищили конкурентоспроможність європейського експорту на зовнішніх ринках.

Про податкову політику України, ліберальний кодекс та наступні кроки влади ЧИТАЙТЕ ДАЛІ ТУТ.

Зараз ви читаєте новину «План Маршалла Україні не потрібен - Катамадзе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі