четвер, 07 жовтня 2010 16:43

Півпарламенту купили квитки на концерт Хосе Каррераса

Півпарламенту купили квитки на концерт Хосе Каррераса

13 жовтня у столичному палаці "Україна" з новою програмою "Середземноморська пристрасть" виступить 63-річний іспанський оперний співак Хосе Каррерас. На сцену з ним вийде оперна співачка - сопрано Офелія Сала. Керувати Національним симфонічним оркестром України буде диригент Давид Хіменез.

Хосе дебютував на оперній сцені у Барселоні в 11 років. 1971-го виступав у Лондоні в опері "Марія Стюарт" разом з іспанською оперною співачкою Монсеррат Кабальє .

"Він, безумовно, геніальний, - казала вона про Каррераса. - У ньому поєдналися голос, музикальність, працьовитість і краса. Я щаслива, що перша помітила цей діамант і допомогла світу його побачити".

Кабальє поставила співаку концертну програму у "Нью Йорк Сіті Опера". Після цього Каррерас став знаменитим. У 80-х він на кілька років пішов зі сцени. В артиста виявили гостру лейкемію. Кілька разів пліткували про ймовірне завершення Хосе Каррерасом своєї оперної кар'єри. Сам співак усе спростував і виходив на сцену.

Дискографія Хосе Каррераса налічує більше 150 альбомів. Десять дисків стали золотими.

"Усі найдешевші квитки вже давно розкупили, - кажуть у касі палацу "Україна". Щодня дзвонять з Верховної Ради. На концерт прийде, певно, півпарламенту. Тільки за сьогодні кілька дорогих квитків замовляли помічники депутатів".

Квитки можна придбати у театральних касах міста від 400 до 6500 грн.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Півпарламенту купили квитки на концерт Хосе Каррераса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі