середа, 21 травня 2008 14:09

Пиво зробило з 11-річного хлопчика безжального вандала

17 надгробків понівечили на Черкащині в селі Великій Яблунівці. Єдиним свідком вандалізму був 11-річний школяр.

Хлопчик розповів міліціонерам, хто саме вчинив наругу над могилами. В результаті розслідування оперативники з"ясували, що до святотатства причетний сам свідок.

До міліції зателефонував голова сільради Великої Яблунівки та розповів, що на цвинтарі хтось понівечив близько двох десятків могил. Місцеві мешканці були у розпачі.

Приїхавши на місце, правоохоронці оглянули пошкоджені надгробки й взялися за пошуки підозрюваних.

Незадовго до інциденту на цвинтарі поминали рідних дві місцеві мешканки з дітьми. Жінки запевнили правоохоронців, що вандалів не бачили. Натомість, син однієї з них, 11-річний школяр, розповів оперативникам, хто винуватець.

Володимир Зубенко, заступник керівника Смілянського МВ міліції: "Одного з них, він описував по одягу, назвав Олегом, а другого, описуючи по одягу, не знав, як звати, називав Батон. Після встановлення цих громадян, їх причетність до скоєння даного злочину не була доведена. Тому що і той мав відповідні алібі".

Школяр розповів, що помилився та вказав на інших двох парубків. Перевірили, і ці підозрювані мали залізне алібі.

Володимир Зубенко, заступник керівника Смілянського МВ міліції: "Уже була з ним остаточна розмова під час якої сказав, що, якщо ми пообіцяємо, що його не заберуть в дитячий будинок, він признається, хто це все зробив. Пообіцявши це йому, Андрій сказав, що все це він зробив сам. В першу чергу, ми не повірили тому, що дитині, якій 11 років, і нанести такі пошкодження, не вірилося в те, що це він міг зробити".

11-річний хлопчак зізнався - перед тим, як руйнувати пам"ятники, хильнув півлітра пива. Коли алкоголь ударив в голову, почав трощити надгробки.

Невинних людей школяр обмовив теж не просто так. Мовляв, всі вони ображали його в школі. Таким чином малолітній вандал вирішив поквитатися з кривдниками, повідомляє НТН.

Зараз ви читаєте новину «Пиво зробило з 11-річного хлопчика безжального вандала». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі