пʼятниця, 01 липня 2011 21:28

Після зникнення холери туристи знову ринули на Азовське море

Після зникнення холери туристи знову ринули на Азовське море

Більше 300 тисяч туристів відпочили у червні на курорті Кирилівка Запорізької області. Це майже стільки ж, як торік.

Потік туристів суттєво зріс після заяви, що загрози заразитися холерою більше немає, туристів на Азовському морі значно побільшало.

- Майже 3 тисячі відпочивальників у червні — діти із Запоріжжя, Мелітополя, Дніпропетровска, Донецька. Це багато про що говорить. Не дивлячись на не зовсім літню погоду і екологічні особливості на узбережжі у промислових містах, українці все ж їдуть на Азовське море. Кирилівка приваблює туристів, адже у нас немає ніяких заводів, санстанція регулярно бере проби води і переконана у її безпеці. До того ж Азов залишається значно економнішим варіантом відпочинку, ніж, приміром, найдешевша Туреччина, - каже мер міста Кирилівка Іван Малєєв.

- Вже тиждень, як людей стало набагато більше. Певно, до кінця липня людей буде так само багато, як кожного року. У Кирилівці я б радив відпочити на пляжі санаторію "Кирилівка". Він найчистіший. А якщо хочете повного усамітнення, любите незайману природу, їдьте у село Степок у кінці Федотової коси. Або на пляж у кінці Пересипу. Там малолюдно і дуже чисто, - каже житель села Кирилівка Володимир Червоний.

Місцеві курорти намагаються "взяти" клієнтів інфраструктурою. У Кирилівці все популярнішим стає найбільший в Україні аквапарк "Острів Скарбів". Він налічує 34 водяних атракціони для дітей та дорослих. У кінці липня відкриють дельфінарій "Оскар". Працює нічний клуб міжнародного рівня "Aquadance".

- Азовське море, як улюблена цукерка "Дюшес", українцям її смак важко чимось замінити. Ми робимо все, аби відпочинок на Азовському морі був не гіршим, як у Європі, - каже співзасновник аквапарку та дельфінарію, інвестор у Кирилівку Тарас Чекурда.

Зараз ви читаєте новину «Після зникнення холери туристи знову ринули на Азовське море». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі