середа, 25 листопада 2009 12:36

Після фільму "Новолуння" чоловік вкусив сусідку за шию

Після фільму "Новолуння" чоловік вкусив сусідку за шию

Поліція міста Нортон Шорс, штат Мічиган, проводить розслідування за фактом нападу, здійсненого одним глядачем на іншого під час прем"єри фільму "Сутінки. Сага. Новолуння", що є продовженням популярної вампірської саги.

Як повідомляється на сайті місцевого телеканалу Wzzm13, в поліцію звернулася неповнолітня Ерін Уестрейт, яка заявила, що невідомий їй 30-40-річний чоловік укусив її за шию.

За словами потерпілої, під час сеансу глядач, який зайняв місце перед нею в наступному ряду, поводився дивно.

"Всякий раз, коли я говорила щось своєму супутнику, або він говорив мені щось, чоловік повертався і робив зауваження з сексуальним підтекстом", - сказала дівчина.

Після завершення фільму, коли глядачі стали залишати зал, чоловік схопив потерпілу ззаду за волосся і упився зубами в її шию. На щастя, прокусити шкіру він не встиг.

Поліція вилучила записи камер відеоспостереження, встановлених в залі, розраховуючи з їхньою допомогою встановити особу нападаючого. Йому може бути пред"явлене звинувачення в невмотивованій агресії.

Нагадаємо, що фільм "Сутінки. Сага. Новолуння", що був одним з найбільш очікуваних молодими глядачами кінопроектів року, встановив в Північній Америці відразу декілька касових рекордів, зокрема, за прем"єрними зборами і зборами за день прокату, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Після фільму "Новолуння" чоловік вкусив сусідку за шию». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі