середа, 25 жовтня 2017 10:26

Пілот посадив вертоліт на зупинці тролейбуса

Пілот посадив вертоліт на зупинці тролейбуса
Вертоліт забрав чоловіка з тролейбусної зупинки / фото: Чернігів Live

Чернігівська прокуратура розшукує порушника повітряних правил – очевидцям вдалося відзняти політ вертольота над житловим мікрорайоном.

Відео приземлення на пустирі біля кінцевої зупинки тролейбуса мікрорайону Масани гвинтокрила, з'явилось на відеосервісі Youtube.

У вертоліт сідає чоловік із двома пакунками, після чого транспортний засіб здіймається вгору.

Однак, хто цей пасажир і кому належить вертоліт – досі невідомо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У центрі Чернігова посадили вертоліт, щоб забрати генерала зі свята

За таку витівку пілотові вертольота загрожує покарання у вигляді виправних робіт на строк до двох років або обмеженням волі на строк до трьох років, кажуть в прокуратурі міста.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мережу підкорило відео зльоту вертольота із зупиненим гвинтом

Спальний мікрорайон Масани забудований багатоповерхівками, жителі яких навіть викликали поліцію через незвичне видовище. Коли приїхали патрульні, вони вже нікого на пустирі не застали.

У прокуратурі зазначають, що місце, на якому приземлився вертоліт, не пристосоване для польотів, а це означає, що сталося порушення правил безпеки руху повітряним транспортом.

У селі Софіївська Борщагівка на Київщині, на ґанок приватного будинку впала конструкція з вертольота, який пролітав над будівлею. Спочатку колесо впало на дах одного з будинків, а потім зрикошетило та відлетіло на сусідній двір.

Зараз ви читаєте новину «Пілот посадив вертоліт на зупинці тролейбуса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі