четвер, 18 червня 2009 14:21

Пилипишин впевнений, що Ющенко вижене Черновецького

Пилипишин впевнений, що Ющенко вижене Черновецького

Голова Шевченківської районної в Києві державної адміністрації Віктор Пилипишин вважає несумісною свою роботу з діяльністю мера Києва Леоніда Черновецького.

Про це він сказав у четвер, коментуючи звернення мера до президента щодо звільнення голови Шевченківського РДА.

"Я думаю, що хтось повинен піти з міста Києва: або я, або Черновецький. Думаю, це буде Черновецький", - сказав Пилипишин.

За його словами, у листі Черновецького до президента, де викладені підстави для звільнення Пилипишина, мер вдається до спекуляції фактами про показники району.

Голова райадміністрації зазначив, що показники району штучно занижуються Київською міською державною адміністрацією, додавши, що вже спокійно реагує на таке перекручування фактів.

Пилипишин висловив сподівання, що Ющенко прийме об"єктивне рішення щодо якості його роботи, додавши, що лист Черновецького до президента не є обов"язковим для реагування.

При цьому він закликав Черновецького провести міський референдум про довіру до мера й районний референдум у Шевченківському районі для визначення довіри до Пилипишина.

Як відомо, раніше Черновецький у листі попросив Ющенка звільнити Пилипишина.

За матеріалом Українська правда

Зараз ви читаєте новину «Пилипишин впевнений, що Ющенко вижене Черновецького». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі