субота, 14 квітня 2007 16:56

Підприємець отримав 5 років за несплату податків

Амур-Нижньодніпровський районний суд Дніпропетровська за несплату понад 1 млн грн податків засудив місцевого підприємця до 5 років позбавлення волі з подальшим позбавленням права займатися підприємницькою діяльністю строком на три роки. Про це повідомив перший заступник Державної податкової адміністрації у Дніпропетровській області - начальник управління податкової міліції Володимир Пасічник.

За його словами, у 2006 році проти підприємця порушили кримінальну справу за ознаками злочинів, які передбачені ч.3 ст.212 (ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах), ч.2 та ч.3 ст.358 Кримінального кодексу України (підроблення документів та використання завідомо підроблених документів).

Засудженого взяли під варту в залі суду.

Пасічник зазначив, що з початку 2007 року управління податкової міліції передало до суду 14 кримінальних справ стосовно ухилення від сплати податків підприємцями Дніпропетровської області, передає УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Підприємець отримав 5 років за несплату податків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі