вівторок, 20 квітня 2010 11:58

Під час землетрусу в Китаї загинули понад 2 тисячі людей (ФОТО)
5

Кількість жертв потужного землетрусу, що стався минулого тижня у провінції Цинхай на північному заході Китаю, перевищила дві тисячі чоловік.

Як повідомляє Xinhua, кількість загиблих становить 2039 чоловік, зниклих без вісті - 195, поранених - становить 12 315 осіб, при цьому 1134 людини перебувають у важкому стані. Понад шість тисяч китайців були витягнуті живими з-під завалів.

За п"ять діб, що пройшли з моменту трагедії, в повіті Юйшу були зафіксовані 1206 повторних підземних поштовхів. Магнітуда більшості була досить невеликою, лише одного разу у регіоні був зафіксований поштовх магнітудою понад шість балів.
Підземні поштовхи магнітудою 7,1 були зафіксовані вранці 14 квітня в провінції Цинхай на заході Китаю. Епіцентр землетрусу перебував на глибині 33 кілометри в повіті Юйшу, де більше 90% будівель були зруйновані.
Землетрус магнітудою до 7,1 бала стався 14 квітня о 08:00 за місцевим часом у прикордонній з Тибетом провінції Цинхай. Найбільше від стихійного лиха постраждало місто Цзегу, де пошкоджені практично всі будівлі і зруйновані дороги.
РИА Новости
Зараз ви читаєте новину «Під час землетрусу в Китаї загинули понад 2 тисячі людей (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі