субота, 27 грудня 2014 12:34

Перед Новим роком Україну засипле снігом

Перед Новим роком Україну засипле снігом

У найближчу добу на більшу частину території України продовжить переміщатися холодне повітря, а на півдні, сході та в центрі буде панувати активний циклон. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Так, у східних та Сумській областях, а вночі і в південній частині, Кіровоградській, Дніпропетровській та Полтавській областях складні погодні умови: сніг, мокрий сніг, у Криму з дощем, місцями сильні опади, ожеледь, хуртовини, посилення вітру до 15-20 м/с, в Криму та Приазов'ї місцями до 25 м/с.

На решті території без істотних опадів, лише вдень на крайньому заході невеликий сніг; вітер північно-східний з переходом на північно-західний, 5-12 м/с.

Температура повітря вночі 7-12° морозу, на півночі Лівобережжя до 15°, вдень 1-6° морозу; у південній та східній частинах вночі 2-7° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла; в Криму вночі близько 0°, вдень 1-6° тепла.

У Києві - без істотних опадів, температура повітря вночі 8-10°, вдень близько 5° морозу.

29 грудня - складні погодні умови: сильний сніг, сильні хуртовини, снігові замети, в центральних, Одеській та Миколаївській областях місцями дуже сильні снігопади, у південній частині сильний мокрий сніг та дощ, налипання мокрого снігу, ожеледь, в Україні посилення вітру до 17- 22 м/с, у південних та центральних областях пориви 25-30 м/с.

Температура повітря вночі 5-10°, вдень 0-5° морозу, у південній та східній частинах вночі 2-7° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла.

У Києві - складні погодні умови: сніг, хуртовина, пориви вітру 15-20 м/с, снігові замети, температура повітря вночі 6-8°, вдень 1-3° морозу.

Зараз ви читаєте новину «Перед Новим роком Україну засипле снігом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі