четвер, 15 квітня 2010 15:57

Пенсіонерка випадково впала у вогнище і згоріла

Пенсіонерка випадково впала у вогнище і згоріла

88-річна Федосія Левушко з села Іщенківка Зіньківського району на Полтавщині загинула через опіки. Жінка палила надворі сміття та впала в багаття.

"Палила сміття надворі. Поруч була висока суха трава. Вона також почала горіти. Жінка злякалася. Стала тушити. Через дим вчаділа та впала у вогонь", - розповіла жителька сусіднього села Дейкалівка.

Жінка говорить, куток села, де жила Федосія Михайлівна, майже безлюдний. Те, що надворі сталася пожежа - побачив киянин, котрий придбав поруч будинок і в цей час навідався до нього.

"Її зразу і не стали шукати. Почали траву гасити. Лише потім побачили, що бабуся на землі лежить", - сказала знайома Левушко.

Про загиблу говорять, що вона мешкала сама. Була вдовою учасника війна. Запам"ятали її дуже енергійною. Лише останнім часом жінка стала хворіти. Федосія Михайлівна має дорослу доньку, котра живе окремо від матері в іншій області.

Полтавські рятувальники пояснюють, що вогонь з багаття перекинувся на верхній одяг жінки. Вона загинула через отримані опіки.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Пенсіонерка випадково впала у вогнище і згоріла ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі