понеділок, 26 липня 2010 14:27

Пенсіонер на зустрічці зібрав "гармошку" з трьох авто: є жертви (ФОТО)

 
На автотрасі Київ-Чоп на Закарпатті зіткнулися три автомобілі. Водій одного легковика помер, решта людей травмовані.

Автопригода трапилася на об"їзній дорозі біля міста Мукачева. 65-річний водій Део Матіс намагався обігнати вантажівку. Чоловік виїхав на зустрічну смугу, проте не встиг здійснити обгін і врізався у "Жигулі", що рухалися назустріч.

"Позаду "Жигулів" їхав "Мерседес", - розповіла Gazeta.ua керівник прес-служби обласного управління ДАІ Ганна Трофимчук. - Водій іномарки, львів"янин, не встиг зреагувати на маневр "Жигулів" і врізався в них".

Від отриманих тілесних ушкоджень водій "Жигулів", мешканець Ужгорода, помер на місці аварії. Водій Део Матісу, а також пасажири обох автомобілів отримали серйозні травми. Людей доставили в лікарню. Водій "Мерседесу" не постраждав.

Сьогодні о 04.25 поблизу села Калинівка Макарівського району на 49 км автодороги Київ-Чоп сталася аварія.

Водій мікроавтобусу "Mercedes Sprinter", який перевозив громадян Республіки Молдова, допустив зіткнення з вантажним автомобілем "Scania". У дорожньо-транспортній пригоді постраждали 11 осіб.

Зараз ви читаєте новину «Пенсіонер на зустрічці зібрав "гармошку" з трьох авто: є жертви (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі