четвер, 08 квітня 2010 12:13

Педофіли влаштовуються на роботу в дитячі заклади

Від початку 2010-го року міліція затримала шістьох педофілів. Усі - громадяни України. Останнього взяли наприкінці березня на Донеччині. Вони гвалтували дівчаток і хлопчиків віком від 6 до 14 років. Про це повідомляє журнал "Країна".

"Це хвороба. Може бути як генетичною, так і набутою в процесі життя. Починається з того, що чоловік фантазує про стосунки із дітьми. Може, навіть не помітно для себе, розглядати дитину, як сексуальний об"єкт", - розповів виданню Анатолій Чуприков, 73 роки, доктор медичних наук, завідуючий кафедрою дитячої, соціальної та судової психіатрії Київської медичної академії післядипломної освіти ім. Шупика.

Очолював комісію, яка робила судово-медичну експертизу серійного вбивці Анатолія Онопрієнка. Упродовж 1989–1996 роках він убив 52 людини.

"Якщо людина моральна, її загризе совість, вона відганятиме від себе такі думки і на цьому закінчиться. Такий чоловік мучиться і бореться з собою", - продовжив він.

У колективі дуже важко виявити педофіла, бо ззовні він нічим не вирізняється. Може бездоганно виконувати свою роботу, бути приязним, а поза роботою знущатися над дітьми. Немає тестів, які покажуть, що чоловік - педофіл.

"Це можна визначити тільки за допомогою спеціального приладу: до статевого органу прикріплюють спеціальні датчики, а в цей час на моніторі показують різні картинки. Голу жінку, голого чоловіка, різного віку голих дітей, мерців, старе тіло якоїсь бабці. Такий апарат не обманює, якщо чоловіка щось збуджує, то датчик це обов"язково визначить", - відзначив Чуприков.

Як правило, некрофіли влаштовуються на роботу в морги, а педофіли у дитячі заклади. Тому в дитячі заклади мають набирати працівників дуже обережно. Чоловіки мають бути готові пройти експертизу на датчику.

"Україна - справжній рай для педофілів, в тому числі і для іноземців. Навіщо їм викрадати дитину, кудись везти, якщо дешевше покористуватися нею тут і поїхати собі? У нас люди не готові ще засуджувати педофілів. Судді також дають їм пом"якшені терміни", - обурюється доктор..

Повну тему про педофілів в Україні читайте у номері журналу "Країна" від 9 квітня

Зараз ви читаєте новину «Педофіли влаштовуються на роботу в дитячі заклади». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі