пʼятниця, 19 жовтня 2007 10:05

Педофіла, якого розшукував Інтерпол, заарештували у Таїланді (ФОТО)

 
 На північному сході Таїланду арештовано громадянина Канади, пошуки якого за підозрою у педофілії велися Інтерполом із залученням світової громадськості.

 Як передає France Presse, 32-річний Крістофер ПолНіл був затриманий за день після того, як тайський суд видав ордер на його арешт. За даними слідства, канадець зґвалтував 12 хлопчиків і виклав 200 фотографій, що свідчили про це, в Інтернет.

Пошуки почали давати результат після того, як поліції вдалося відновити спотворену фотографію педофіла, яку він також розмістив в Інтернеті. Співробітники Інтерполу з"ясували його місцезнаходження і професію: по роду занять Крістофер Пол Ніл є вчителем англійської мови.

До недавнього часу затриманий проживав у  Південній Кореї, проте після початку акції по упійманню педофіла під кодовим ім"ям Віко, оголошеної Інтерполом по всьому світу, той втік до Таїланду. Схожу на нього людину бачили в аеропорту Бангкока, куди він прилетів з Сеула 11 жовтня.

Приводом для ордера на арешт Крістофера Пола Ніла сталі свідчення 17-річного тайського хлопчика, який заявив, що Ніл зґвалтував його кілька років тому. Підлітка знайшли по фотографіях, вивішених у Мережу ґвалтівником.

Як повідомлялося, злочинець був пізнаний після того, як вперше в своїй історії Інтерпол звернувся по допомогу до громадян всіх країн.

"Ми вичерпали всі методи розслідування, в спробі встановити особу цієї людини, тому для нас звернення до людей стала останньою надією відшукати злочинця", - повідомила представник Інтерполу. В результаті відомостями про передбачуваного злочинця з Інтерполом поділилися понад 350 осіб.

За матеріалами Lenta.ru,

Зараз ви читаєте новину «Педофіла, якого розшукував Інтерпол, заарештували у Таїланді (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі