вівторок, 08 травня 2007 10:10

Педофіл згвалтував двох дівчаток, пообіцявши їм показати кроликів

У Московській області під містом Наро-Фомінськ злочинець поглумився над двома малолітніми дівчатками. Педофіл хитрістю заманив 7-річну Катю і 8-річну Таню в свою машину, завіз в ліс і згвалтував. Зловити збоченця за гарячими слідами міліції поки не вдалося.

В неділю вдень матір Тані Ніна дозволила своїй дочці піти погуляти з подружкою Катею. Дівчатка грали у дворі з сусідськими дітьми. Ближче до вечора подружки пішли вигулювати Таніну собаку. Як тільки дівчатка відійшли від будинку, до них під"їхала чорна машина, з якої вийшов чоловік.

Невідомий запропонував дівчаткам показати живих кроликів. Ті з радістю погодилися і сіли в машину. Збоченець завіз жертв у ліс у села Шустіково, де згвалтував обидвох. Після цього чоловік виїхав, залишивши своїх жертви в лісі. На щастя, дівчаткам вдалося самостійно дістатися до села.

Батьки, дізнавшись про злочин, відразу написали заяву в міліцію. Згідно з словами дівчаток, злочинцеві близько 40-50 років. Одягнений він був в сіру смугасту майку, світло-сині джинси, сіро-чорні кросівки. Волосся коротке, темне. До дівчаток він під"їхав на чорних "Жигулях" 12-ої моделі, пише Newsru.
Зараз ви читаєте новину «Педофіл згвалтував двох дівчаток, пообіцявши їм показати кроликів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі