четвер, 21 серпня 2008 18:25

Педіатри прийматимуть за талонами

У районній лікарні селища Сосниця Чернігівської області педіатри проводять прийом за попереднім записом. Раніше було достатньо зайняти чергу.

— А що робити, якщо в дитини температура? — хвилюється 28-річна Тетяна Погоріла. — Чекати до того часу, який у талоні вказаний?

Головний лікар Олексій Пилипенко, 58 років, пояснює, що змушені були ввести попередній запис, бо в лікарні замало педіатрів.

— Педіатр Тамара Горбач працює на півставки, — розповідає Пилипенко. — А Тетяна Калініна працює і в дитячому, і в пологовому відділеннях. Викликають лікарів і додому. От і довелося ввести талони на прийом. Їх можна отримати в реєстратурі лікарні. Дітей, яким виповнилося 7 років, батьки можуть вести на прийом до терапевта. Наші терапевти працюють на засадах сімейної медицини. Оглядати хворих дітей входить у їхні обов"язки. А коли батьки бачать, що дитина тяжко хвора — температура висока, кашляє, болі в животі, — лікар може оглянути її позачергово. Треба одразу сказати про це в реєстратурі.

Зараз ви читаєте новину «Педіатри прийматимуть за талонами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі