пʼятниця, 03 серпня 2007 12:43

Партії аграрного напряму вирішили створити передвиборний блок

 Партія відродження села, Українська селянська демократична партія, Селянська партія і Аграрна партія заявляють про намір створити блок для участі у позачергових парламентських виборах.

Про це на прес-конференції у п"ятницю заявили лідер Партії відродження села Іван Томич, Української селянської демократичної партії Валерій Вощевській і лідер Селянської партії України Олександр Яворський.

За їх словами, рішення про створення блоку буде ухвалено на партійних з"їздах у суботу 4 серпня.

До блоку також увійде Аграрна партія України, проте вона зареєстрована у Мінюсті менше року, тому не має права брати участі у виборах.

Крім того, до блоку увійде ряд громадських селянських рухів.

Томич заявив, що мета створення блоку - "припинити розвал українського села і почати його відродження".

Разом з тим Яворський звинуватив радника президента Лідію Поречкіну у зловживанні службовим положенням. За його словами, "вона, користуючись службовим положенням, здійснила певні дії у плані розвалу партії", в результаті яких вона сама була обрана лідером партії.

Яворський заявив, що документи про проведення з"їзду, на якому Поречкина була обрана лідером Селянської партії, є сфальсифікованими і вони вже оскаржені керівництвом Селянської партії в Апеляційному суді Києва, повідомляє "Интерфак-Украина".

Зараз ви читаєте новину «Партії аграрного напряму вирішили створити передвиборний блок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі