середа, 08 травня 2013 09:23

Папа Франциск поїде до Бразилії з першим закордонним візитом

Папа Франциск поїде до Бразилії з першим закордонним візитом
Фото: Reuters

Папа римський Франциск з 22 по 29 липня здійснить візит до Бразилії, оголосили у вівторок у Ватикані. Це стане першим офіційним закордонним візитом понтифіка з моменту його обрання, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Очікується, що понтифік пробуде в Бразилії з 22 по 29 липня. Як відзначають у Ватикані, візит буде приурочений до святкування Всесвітнього дня молоді, який проходить кожні два-три роки в різних містах світу під патронажем Римської католицької церкви.

У ході поїздки Франциск, зокрема, має намір поспілкуватися з жителями бідних районів Ріо-де-Жанейро, відвідати лікарню, де проходять курс лікування хворі на СНІД. Він також збирається поспілкуватися з малолітніми в'язнями однієї з в'язниць цього міста. У програмі візиту також значаться зустрічі понтифіка з провідними бразильськими політиками і бізнесменами.

Передбачається, що відвідування Бразилії стане єдиною закордонною поїздкою Франциска в поточному році, відзначили у Ватикані.

Зараз ви читаєте новину «Папа Франциск поїде до Бразилії з першим закордонним візитом ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі