вівторок, 13 листопада 2007 15:59

Пакистан забороняє імпорт супутникових тарілок

Власті Пакистану у вівторок наклали заборону на імпорт супутникових тарілок і супутнього устаткування.

У указі, випущеному міністерством торгівлі, мовиться, що ввезення в країну устаткування буде дозволено тільки після спеціального дозволу, виданого Пакистанським розпорядливим органом у сфері електронних медіа.

Указ про заборону імпорту супутникових тарілок з"явився через 10 днів після того, як власті Пакистану, ввівши в країні надзвичайний стан, заблокували діяльність численних приватних радіо- і телеканалів, і, зокрема, міжнародних ВВС і CNN.

Обмеження діяльності ЗМІ на території країни пов"язане з тим, що президент Пакистану Первез Мушарраф через декілька годин після введення 3 листопада ЧП заявив, що не допустить при освітленні подій нешанобливого відношення до себе або до уряду.

В неділю з країни було вислано трьох журналістів, що працюють в британській газеті, чия передовиця була розцінена пакистанськими властями як "непристойна і образлива", повідомляє агентство Рейтер.

Зараз ви читаєте новину «Пакистан забороняє імпорт супутникових тарілок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі