четвер, 19 квітня 2007 16:50

Осел відмовився свідчити у суді

До суду штату Даллас у справі спору між двома сусідами був викликаний свідком осел, після того, як позивач поскаржився на те, що тварина, що належить його сусідові, дуже сильно шумить, повідомляє Associated Press.

За інформацією видання, Джону Кантреллу (John Cantrell) не сподобалося, що його сусід Грегорі Шамоун (Gregory Shamoun) почав будувати у себе на задньому дворі навіс. Аби помститися Шамоун привіз зі свого ранчо осла за кличкою Buddy (Дружок) і поселив у себе у дворі. За словами Кантрелла, осел голосно кричав день і ніч безперервно, тому він вирішив звернутися з позовом до суду.

Проте, коли Дружок з"явився в будівлі суду, він поводився тихо, спокійно і інтелігентно. Поки судді роздумували над вирішенням питання, сусіди залагодили справу мирним шляхом - Шамоун погодився купити у Кантрела частину його земель, у відповідь на що останній відкликав свій позов, повідомляє Lenta.ru.
Зараз ви читаєте новину «Осел відмовився свідчити у суді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі