Ексклюзиви
середа, 18 лютого 2009 13:23

Олена Водонаєва вперше повністю роздяглася для журналу (ФОТО)

Одна з найсексуальніших дів російського шоу-бізнесу Олена Водонаєва роздяглася для обкладинки Playboy. Екс-учасниця гучного проекту "Дом-2" з"явилася в провокаційному ретро-секс-проекті березневого номеру модного журналу. Відтоді, як Олена Водонаєва залишила найдовше реаліті-шоу "Дом-2", вона постійно намагається привернути до себе увагу всілякими способами.

Спочатку дівчина з радістю погодилася працювати в парі з найскладнішим за характером світським журналістом Отаром Кушанашвілі в інтернет-проекті REALITYGIRL, потім застрахувала свої груди, а зараз засвітилася на обкладинці березневого номера журналу Playboy.

Сама Олена Водонаєва, звичайно, говорить, що була дуже рада можливості попрацювати з таким іменитим фотографом, як Олег Міхєєв, який славиться своїми роботами переважно в Лондоні.

У його портфоліо - численні фотосесії з представниками британської аристократії, модні зйомки для провідних журналів, а також робота з королевою бурлеску Дітою фон Тіз.

Олена зізналася, що це була не перша її еротична зйомка, але перша робота, коли вона абсолютно довірилася фотографові та стилістам і погодилася на повністю голу та відверту фотосесію. Зйомка в стилі ретро вийшла дуже незвичайною, пройнятою атмосферою нуару та розкоші.

За матеріалами Дни.Ру, Life.ru

Зараз ви читаєте новину «Олена Водонаєва вперше повністю роздяглася для журналу (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути