середа, 28 серпня 2013 15:05

"Олексій Петренко з усіма спілкувався українською мовою. Російською — тільки з дружиною" - найцікавіше у новому номері "Країни"

 

Новий номер журналу "Країна" присвятив багато уваги темі акторської творчості. Про це читайте 16 історій з життя актора Олексія Биструшкіна:

"Підходжу до Яковченка: "А можна у вас спитати?" "Питай." "Миколо Федоровичу, скільки ви за життя випили?" Він глянув, помовчав: "Нє пєрепливьош!"

Олександр БИСТРУШКІН, актор.

Далі "Країна" пише:

"Четвертий рік працюю без відпустки. На місяць маю день або два вихідних, а якщо складний період, то жодного. Не скаржуся, бо вже виплатили кредит на будинок і обидва автомобілі. Дружина не працює, займається вихованням дітей. Чекаємо на четверте маля"

Джеремі КЛЕЙД, керуючий банку Шотландії

"Матч у прем'єр-лізі можна купити за півмільйона доларів".

"Обідати прийшли 90 людей. Лише троє перед їдою помили руки".

"Благодійність починається тоді, коли капіталіст стає мільярдером"

Генріх ФІЛЬВАРОВ, архітектор

Також у цьому номері читайте:

"Не бачу там ні моралі, ні знань у народних депутатів- лише нахабство і гроші. Виконують замовлення олігархів і захищають власні капітали"

Василь КОВАЛЬЧУК, правозахисник

"Хочете жирні стейки та яловичину - тільки із сухим вином. Бо з горілкою матимете інфаркти або інсульти"

Наталія ШУЛЬГА, вчений-біолог

"Після прийому на роботу агентство слідкує, щоб модель займалась спортом, правильно харчувалася і підтримувала себе в гарному стані. Зокрема, обов'язково має висипатися"

Анна СОКОЛОВА, виконавчий директор World Models Market

"Кров усе життя стоятиме мені в очах. В одну ніч було вимордувано в селі всіх стареньких господарів й священика, і організував ту ніч - як безліч таких ночей - більшовизм в особі представників чека та більшовицького "істреботряду"

Іван БАГРЯНИЙ, письменник

Зараз ви читаєте новину «"Олексій Петренко з усіма спілкувався українською мовою. Російською — тільки з дружиною" - найцікавіше у новому номері "Країни"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі