середа, 29 вересня 2021 08:12

Окупанти з новою силою атакували ЗСУ: двоє воїнів у лікарні

Окупанти з новою силою атакували ЗСУ: двоє воїнів у лікарні
Окупант скинули на ЗСУ гранати. Фото: facebook.com/pressjfo.news

28 вересня збройні формування Росії вісім разів порушили режим припинення вогню на Донбасі.

Двої український військових дістали вогнепальні поранення. Воїни перебувають в лікувальному закладі, стан їх здоров'я - задовільний, повідомляють в ООС.

Так, вчора в напрямку Кримського Новоайдарського району Луганської області бойовики двічі вели прицільний вогонь з ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї.

Поблизу Павлополя Волноваського району Донеччини відкривали щільний вогонь з автоматичних станкових гранатометів та стрілецької зброї.

Також двічі під обстріл потрапили наші позиції неподалік Кам'янки у Новопсковському районі Луганської області. Перший обстріл ворог здійснив зі станкових протитанкових гранатометів, другий - із заборонених мінометів калібру 120 мм.

В районі населених пунктів Лебединське Волноваського району та Широкине Маріупольського району Донецької області окупанти скинули з безпілотника ВОГ-17.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донбасі поранили двох військових ЗСУ

Сьогодні зранку російські найманці обстріляли позиції ЗСУ поблизу Золотого-4 Луганської області з ручних протитанкових та підствольних гранатометів, а також стрілецької зброї. Біля Пісків в Ясинуватському районі Донецької області цілили з протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів.

29 вересня на Харківщині прощатимуться з українським військовослужбовцем, старшим солдатом Віктором Молостовим. Воїн загинув на Донбасі 26 вересня під час виконання бойового завдання.

Церемонія прощання відбудеться о 13:00 у селі Новоолександрівка Сахновщинської селищної ради. У військовослужбовця залишились дружина та двоє дітей.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти з новою силою атакували ЗСУ: двоє воїнів у лікарні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі