середа, 12 листопада 2008 08:57

Охоронець Тоні Блера відкрив вогонь в аеропорту Тель-Авіва

Як повідомили представники аеропорту, інцидент стався в той час, коли колишній прем"єр-міністр Британії сідав в літак.

Один з охоронців колишнього британського прем"єр-міністра Тоні Блера випадково вистрілив зі свого пістолета в аеропорту імені Бен-Гуріона в Тель-Авіві.

Постріл пролунав, коли охоронець виймав патрони зі свого пістолета перед вильотом Тоні Блера з Ізраїлю.

Колишній британський прем"єр зараз є спеціальним посланником квартету по Близькому Сходу: четвірки, в яку входять Євросоюз, Росія, ООН і США. Він часто їздить по регіону.

У момент пострілу охоронець знаходився за межами будівлі аеропорту. В результаті інциденту ніхто не постраждав. Охорона аеропорту і поліція відразу оточили місце події.

Представник ізраїльських авіаційної влади повідомив ВВС, що інцидент стався у вівторок увечері.

Тоні Блер і раніше ставав причиною тривоги для сил безпеки Ізраїлю.

Так, в травні ізраїльський винищувач вийшов на перехоплення літака, на борту якого знаходився Блер. Екіпаж не зміг забезпечити необхідною інформацією сили протиповітряної оборони Ізраїлю, які просто не впізнали літак Блера.

Нагадаємо, що після відходу з поста прем"єр-міністра в 2007г році, Тоні Блер був призначений спецпосланником миру Квартету по близькосхідному врегулюванню, в який входять Євросоюз, Росія, ООН і США. У зв"язку з цим йому доводитися часто відвідувати Близький Схід.

Зараз ви читаєте новину «Охоронець Тоні Блера відкрив вогонь в аеропорту Тель-Авіва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі