пʼятниця, 09 серпня 2013 16:11

Одіозний мер Керчі помстився журналістам - опозиціонер Ілля Сагайдак

Одіозний мер Керчі помстився журналістам - опозиціонер Ілля Сагайдак

8 серпня, до редакції ТРК "Бриз" у Керчі прийшов лист із документом з вимогою до 12 серпня звільнити займану ділянку за адресою вул. Чернишевського, 47 А, де знаходяться виробничі потужності теле-радіо компанії, зокрема радіовежа, яка забезпечує мовлення 10 провідних радіостанцій України, демонтаж якої, загрожує повною інформаційною ізоляцією міста. Про це повідомив політик від "Батьківщини" Ілля Сагайдак.

"Така вимога незаконна, оскільки у ТРК "Бриз" укладено офіційний договір з міською радою на оренду цієї території, пролонгований ще на 5 років, оплата за яким проводиться в повному обсязі. Договір, підписаний мером Керчі Осадчим, в незаконний спосіб намагаються розірвати в односторонньому порядку, без всяких причин, хоча у п. 39 договору прописано що така можливість відсутня", - сказав він.

"Такі безпрецедентні дії, спрямовані на знищення єдиного незалежного місцевого ЗМІ, пов'язані з висвітленням скандалу з пам'ятником десантникам на набережній Керчі, який знову набирає обертів. Раніше, з подачі саме ТРК "Бриз", весь світ дізнався про карикатурний пам'ятник і епатажного градоначальника Осадчого, який, за інформацією ЗМІ, фігурує у великій кримінальній справі, як голова організованого злочинного групування, яке збирало данину з підприємців в псевдо благодійні фонди", - повідомив політик.

"Чергової хвилі ганьби "феодал" Керчі Осадчий не став терпіти, вирішивши викинути журналістів буквально на вулицю, не даючи їм можливості технічно виконувати свою роботу. Зараз у редакції постійно знаходиться міліція з допитами та за абсурдними обставинами відкрито кримінальне провадження", - підкреслив опозиціонер.

"Я хочу додати, що даний ресурс є єдиним незаангажованим ЗМІ у Криму. Осадчий давно намагається знищити цей ресурс будь-яким способом за розкриття корупційних схем та брутальні вчинки місцевої влади, на кшталт здачі в оренду центральної площі Керчі своєму сину на 49 років та єдиного міського пляжу", - резюмував Ілля Сагайдак.

Зараз ви читаєте новину «Одіозний мер Керчі помстився журналістам - опозиціонер Ілля Сагайдак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі