середа, 11 лютого 2015 08:58

Обстріл Краматорська вівся з південного сходу - звіт ОБСЄ

Обстріл Краматорська вівся з південного сходу - звіт ОБСЄ
Фото: http://zn.ua/

Обстріл Краматорська 10 лютого, в результаті якого, за останніми даними, загинули 16 людей, вівся з південно-східного напрямку.

Про це повідомляється у звіті спеціальної моніторингової місії (СММ) ОБСЄ щодо ситуації в Краматорську, інформує ZN.UA.

"СММ оцінила, що три снаряди були 300мм боєприпасами, випущеними з БМ-30 "Смерч" або РСЗВ "Торнадо". Ґрунтуючись на живому спостереженні, фотографіях та аналізі карт, СММ оцінила, що обстріл йшов з південно-східного напрямку. СММ ще не провела ніякого аналізу воронок з міркувань безпеки", - наголошується у звіті.

Раніше за фактом артилерійського обстрілу Краматорська головна військова прокуратура порушила кримінальне провадження за статтею Кримінального кодексу України "терористичний акт".

Згідно з оновленими даними Генштабу та штабу АТО, Краматорськ був обстріляний вдень у вівторок, 10 лютого, за допомогою "Смерча" з боку підконтрольної бойовикам території Горлівки.

За інформацією голови Донецької ОДА Олександра Кіхтенко, 18 снарядів впали на території міста і близько 14 - поблизу штабу АТО.

Зараз ви читаєте новину «Обстріл Краматорська вівся з південного сходу - звіт ОБСЄ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі