середа, 02 березня 2011 10:34

Новозеландський винороб виграв собі дружину-українку

Автор: Фото з сайту therock.net.nz
 

У Новій Зеландії підвели підсумки конкурсу для холостяків, головним призом в якому була оголошена поїздка в Україну за потенційною дружиною. Як повідомляється на офіційному сайті організатора конкурсу, радіостанції Rock FM, переможцем конкурсу став новозеландський винороб на ім'я Грег (його прізвище не називається).

Переможець описав себе як упевненого в собі, веселого, життєрадісного, романтичного та фінансово незалежного чоловіка, який готовий ставитися до своєї обраниці як до справжньої принцеси. Грег також повідомив про себе наступне: він щодня приймає душ, вживає алкогольні напої не більше двох разів на день, в минулому жодного разу не зраджував своїм коханим. Також винороб вказав, що члени його сім'ї схвалюють його ідею одружитися з іноземкою.

Конкурс "Виграй собі дружину" стартував на Rock FM 7 лютого і завершився 28 лютого. Коли інформація про проведення конкурсу потрапила в місцеву, а потім і зарубіжну пресу, на організаторів обрушився шквал критики. Захисники прав жінок, зокрема, назвали конкурс спробою радіостанції заробити на вічних цінностях - коханні та шлюбі.

Представники радіостанції у свою чергу заявили, що не бачать нічого поганого в конкурсі і не стали його скасовувати. Проте назву в результаті довелося змінити - конкурс був перейменований в "Виграй поїздку в прекрасну Україну на 12 днів і зустрінь там сексуальну східноєвропейську жінку, з якою ти, можливо, коли-небудь одружишся".

Переможець був вибраний з п'яти фіналістів, яких за кількома критеріями оцінювали професійні психологи та родичі.

За умовами конкурсу, Грег отримає можливість відправитися в Україні і провести там 12 днів. У рамках свого візиту новозеландський винороб познайомиться з дівчатами, які подали свої анкети в агентство, що спеціалізується на знайомстві українок з новозеландцями. Якщо Грегу сподобається якась з дівчат, він зможе запросити її до себе додому (поїздку йому доведеться оплачувати самостійно).

Між тим, український жіночий рух FEMEN вчора провів акцію біля центрального РАГСу. Напівроздягнені дівчата висловили свій протест проти даного конкурсу.

Зараз ви читаєте новину «Новозеландський винороб виграв собі дружину-українку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі