субота, 31 березня 2007 17:08

Новонароджені агітують за американського кандидата у президенти

Не встиг колишній мер Нью-Йорка республіканець Рудольф Джуліані оголосити про намір балотуватися в президенти 2008 року, як на вулиці Манхеттена у супроводі батьків виїхали в колясках немовлята з написом "Руді-2008" на нагрудниках.

Цю скорочену і демократичну форму свого імені Джуліані віддає перевагу і в політичному житті, назвавши свій офіційний виборчий сайт "Приєднуйся до Руді!".

Ім"я політика тепер фігурує не тільки на нагрудниках, але і на повзунках і майках для немовлят.

Для дорослого електорату Джуліані випущені бейсболки і футболки з аналогічними написами.

Передвиборний штаб кандидата також приступив до виробництва "іменних" гудзиків, кухлів і стікерів.

- Якщо республіканці не зможуть привернути на свою сторону нейтральний електорат, то наступні президентські вибори виграють демократи, - сказав Стів Меленга, радник Джуліані і почесний член Інституту Манхеттена.

Серед демократів в рейтингах претендентів на крісло в Білому Домі поки лідирує сенатор від Нью-Йорка і колишня перша леді Хілларі Клінтон.

Її воскова фігура вже авансом недавно поміщена в нью-йоркський музей мадам Тюссо у ряді видатних діячів політики і мистецтва, повідомляє РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Новонароджені агітують за американського кандидата у президенти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі