субота, 18 жовтня 2014 10:44

Ніч у зоні АТО пройшла спокійно

Ніч у зоні АТО пройшла спокійно
facebook.com

Ніч у районах проведення АТО пройшла відносно спокійно. Ситуація на півдні Донбасу під контролем українських підрозділів.

При цьому бойовики значно зменшили використання безпілотних літальних апаратів через погіршення погодних умов, інформує прес-центр АТО.

"Напередодні ввечері неконтрольовані терористичні збройні формування обстріляли з мінометів наші позиції у районах населених пунктів Вільхове, Піски, Старогнатівка, зі стрілецької зброї - Шуми, Дебальцеве, з РСЗВ БМ-21 "Град" - Тоненьке, Красногорівку, Новомихайлівку", - йдеться у повідомленні прес-центру.

Також у прес-центрі проінформували про продовження пошуково-рятувальних робіт з пошуку українських військовослужбовців, зниклих без вісті кілька днів тому в районі н.п. Сміливе.

"Сьогодні стала відома доля ще двох військовослужбовців. З метою збереження їх життя деталі операції не розголошуються", - йдеться у повідомленні.

Зараз ви читаєте новину «Ніч у зоні АТО пройшла спокійно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі