понеділок, 16 квітня 2007 18:19

Невиспаний пілот затримав рейс на 13 годин

На 13 годин затримався виліт лайнера компанії British Airways з аеропорту індійської столиці по маршруту Делі-Лондон, оскільки екіпаж не виспався в готелі через шум, повідомляє Reuters з посиланням на місцеві ЗМІ.

Всі 225 пасажирів були висаджені з літака о 2:30 ранку в неділю, коли пілот відмовився злітати, і зажадав дати йому додатковий час на сон, пише Hindustan Times. За словами прес-секретаря British Airways, правила безпеки авіакомпанії не дозволяють пілотам летіти в такій ситуації.

Джерело газети в службі аеропорту повідомило, що пілоти вирішили не летіти у зв"язку з тим, що напередодні деякі з них вживали алкоголь. Проте авіакомпанія спростувала дану інформацію.

В результаті практично безсонну ніч провели всі пасажири рейсу, які повинні були за розкладом відправитися в політ і вже встигли зайняти свої місця в літаку.

Їх розмістили в готелях, де вони чекали, поки екіпаж виспиться. При цьому у зв"язку з браком місць в готелях багатьом пасажирам довелося ділити кімнати з незнайомими людьми. Через 13 годин літак вилетів до Лондона, повідомляє Lenta.ru.
Зараз ви читаєте новину «Невиспаний пілот затримав рейс на 13 годин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі