субота, 21 червня 2014 04:52

Нємцов розкрив суть мобілізації бойовиків по-путінськи

Нємцов розкрив суть мобілізації бойовиків по-путінськи
Борис Нємцов. Фото: politikus.ru

Влада в Росії на чолі з президентом Володимиром Путіним для мобілізації людей на війну на сході України використовує масове зомбування через ЗМІ.

Про це в ефірі програми "Шустер LIVE" розповів один з лідерів російської опозиції Борис Нємцов.

Нємцов зазначив, що мобілізація Путіним бойовиків відбувається досить оригінальним способом.

"Немає жодних призовних пунктів і військкоматів. Є зомбоящик, який нацьковує російський народ на український. Уявіть собі ветерана афганської або чеченської війни, якому з ранку до вечора говорять, що в Києві засіла чи то жидобандерівська, чи то фашистсько-бандерівська хунта, яка ставить своїм завданням знищити російський народ, і в першу чергу на сході України", - заявив політик.

За його словами, "брехлива, підла, гірше геббельсівської пропаганда" працює цілодобово.

"Багато людей цілком наївно і щиро вірять, що так воно і є, тому що не всі користуються Facebook, і практично ніхто не дивиться українське телебачення. Всі канали в Росії перебувають під контролем Путіна", - підкреслив Нємцов.

Опозиціонер пояснив, що таким чином Путін придумав оригінальний спосіб мобілізації бойовиків.

"Ось ці обдурені люди, в яких з'їли мозок і вклали туди файл ненависті до України і всього українського, перетинають український кордон зі зброєю", - підсумував Нємцов.

Зараз ви читаєте новину «Нємцов розкрив суть мобілізації бойовиків по-путінськи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі